За CHIME

CHIME

CHIME Ltd. е основана през 1990 година в Чешка република с основен предмет на дейност производство и продажба на персонални компютри, електронни касови апарати, сервиз и търговия с тях.

Основните пазари на фирмата през този период са страните от бившия СССР. Българската част на фирмата е регистрирана през 1991 година. До 1997 година фирмата работи предимно в областта на електрониката, като продава за периода от 1994 до 1997 година повече от 20 000 касови апарата в Русия, създава разклонена мрежа от сервизни центрове в Русия и разширява дейността си с продажбата на аудио и видео техника, както и бяла техника.

От 1996 година започва да прави проетиране, инженеринг и монтаж на отоплителни системи, а от 1997 година активно се заминава с проектиране, доставка и монтаж на комбинирани системи за производство на топлина и електричество (CHP Units - Combined Heat And Power Units) в кооперация с Чешката фирма TEDOM s.r.o.

Сертификати

TEDOM е производител на когенераторните системи и притежава сертификати за качество и поддръжка, а CHIME като генерален представител и има правo да ги използва при изграждането и реализацията на проекти.

Услуги

  • Проектиране
  • Избор на когенератор
  • Сервиз и доставка
  • Модемен мониторинг

Съдружниците

Hristo Hristov

Христо Христов

Изпълнителен директор
Liuda Hristova

Люда Христова

Съдружник
Maria Mantovska

Мария Мантовска

Оперативен мениджър
Dragomil Panchev

Драгомил Панчев

Съдружник
Gabriela Pancheva

Габриела Панчева

Информационен мениджър